Home | Blog Posts Μαθητών | Άρης αντίθεση Ουρανός

Άρης αντίθεση Ουρανός

της Νίκης Δημητρίου

Άρης στο Σκορπιό, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο

Ξεκινά στις 16 Νοεμβρίου,
σε πλήρη δυναμική στις 17,
τελική μέρα σοβαρής επιρροής στις 18.

Στην εξωτερική ζωή

Ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα ή αλλαγές που προκαλούν έκπληξη, ιδίως σε ζητήματα που κατά τα άλλα τα είχαμε τακτοποιημένα. Απώλειες χρημάτων από λάθος κινήσεις, ή σε ανύποπτο χρόνο γενικότερες αλλαγές στα οικονομικά.

Ίσως από το πουθενά προκληθούν χωρισμοί, αν βρισκόμαστε σε σεξουαλικές σχέσεις μέσα στις οποίες απλά κουκουλώναμε ως τώρα τα όποια υπαρκτά προβλήματα. Ξεσπάσματα βίας που έχουν τη ρίζα τους στο σεξ. Ατυχήματα, παράξενες καλπάζουσες ασθένειες, πτώσεις, αντιπαραθέσεις, ξεσπάσματα.

Ξαφνική απώλεια συντρόφου, εραστή, ηλεκτροπληξία με πρόκληση νερού. Η δυναμική των ενεργειών όπως και να’ χει είναι ηλεκτρική, ξαφνική και εισπράττεται σαν να μας έχει χτυπήσει κεραυνός.

Δεν αναμένεται, δεν προειδοποιεί και συνεπώς δεν ελέγχεται. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι πως θα αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα που θα φέρει αφού τα φέρει και μετά. Από τη μια στιγμή στην άλλη πάντως μπορεί να αλλάξει ριζικά τα πάντα στη ζωή μας με ένα και μόνο γεγονός.

Εσωτερικά – Ψυχολογικά

Τάση για επανάσταση και αποτίναξη όλων των ζητημάτων που μας κρατούν δέσμιους σε χρόνια αμετακινησία. Γρήγορες αποφάσεις προχωρώντας στην πράξη με ριζοσπαστικές κινήσεις. Παρακινδυνευμένες ενέργειες.

Νιώθουμε άτρωτοι με το συνδυασμό των συγκεκριμένων ενεργειών οπότε ας προσέξουμε να μην κάνουμε τις ανοησίες που μας προκαλεί, γιατί ίσως μας στοιχίσουν ακόμα και ανεπανόρθωτα.

Από την άλλη κάποιες αλλαγές που ίσως προσπαθήσουμε να κάνουμε μπορεί να βρουν αντίσταση από τους οικείους μας οι οποίοι θα μας δυσκολέψουν ψυχολογικά. Στο χέρι μας όμως είναι καί να κάνουμε αυτό που μας βγαίνει, αλλά καί να κατανοήσουμε τις αντιρρήσεις τους μια και δεν απέκτησαν αυτοί το δικό μας βίωμα. Πως θα μπορούσαν λοιπόν να μας κατανοήσουν και να εγκρίνουν τις κινήσεις μας;

Αυτογνωσιακή ερμηνεία

Προς την αντιμετώπιση
Η ουσία είναι πως ότι κι αν συμβεί αν προκληθεί από εμάς θα αφορά στην ουσία να αποτινάξουμε από μέσα μας την εμμονή να ελέγχουμε οικονομικά ή και συναισθηματικά τους άλλους, ή απλά να αποτινάξουμε τον έλεγχο που τα χρήματα (ή το σεξ) έχουν επάνω μας.

Άρα με αυτή την όψη μας δίνεται η δυνατότητα να απαλλαγούμε από περιορισμούς που έφτασαν να μας πνίγουν. Αυτό σημαίνει μία εκ βαθέων κάθαρση η οποία τελικά μπορεί να επέλθει αν η δράση μας στραφεί στην κατανόηση του πως αισθανόμαστε από αυτήν την τόσο δυναμική επιρροή.

Αν δεν το κάνουμε εμείς, θα έρθει η ζωή να το κάνει με μια εξωτερική της δράση για να συνειδητοποιήσουμε ίσως κάποια στιγμή πως γεννηθήκαμε ελεύθεροι, και πως ο μόνος που μπορεί να μας βάλει δεσμά είναι τελικά μονάχα ο εαυτός μας.

Ας θυμόμαστε

Πως τέτοιου είδους δυναμικές ηλεκτρικές ενέργειες είναι για να φέρουν μία αλλαγή. Αφορούν πάντα επίπεδα ελευθερίας αυτές οι ενέργειες στα οποία ευελπιστούν να μας προάγουν, που σπάνια είμαστε έτοιμοι για το σοκ που προκαλούν, μια και πάντα μας πιάνουν εξ’ απήνης.

Ένα είναι το σίγουρο λοιπόν: Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο μετά από τη δυναμική δράση των ενεργειών αυτών, και μένει να ζήσουμε για τη συνέχεια το ξεδίπλωμα των αλλαγών, που έφερε αυτό το «μια κι έξω»!

favicon