fbpx
Home | Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ισχύει για πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Σε αυτήν τη πολιτική απορρήτου, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς μέσω της ιστοσελίδας https://www.e-astrologyschool.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το έγγραφο. Κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε με σαφήνεια τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Αυτό το επικοινωνούμε μέσω αυτού του εγγράφου.
  • στοχεύουμε να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μόνο σε όσα απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό το απαιτούμε επίσης από όλα τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε, κατόπιν αιτήματός σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε από εσάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:

1.1 Επικοινωνία

Εργαλεία που χρησιμοποιούμε κατά την επικοινωνία μαζί σας:

  • Τηλέφωνο
  • Email
  • Διαδικτυακές φόρμες σε σελίδες του ιστότοπου

Τα δεδομένα που συλλέγονται για την επικοινωνία μας μαζί σας είναι:

  • Όνομα
  • Τηλέφωνο/α
  • Διεύθυνση email

Η βάση στην οποία χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Για να εξυπηρετήσουμε το αίτημα επικοινωνίας από τον επισκέπτη για παροχή πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες του ιστότοπου, ή/και απάντηση ερωτημάτων.

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα έως ότου τερματιστεί η επικοινωνία.

1.2 Δημιουργία Λογαριασμού

Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπό μας είναι:

  • Όνομα Χρήστη
  • Διεύθυνση Email
  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο/α
  • Κωδικοί πρόσβασης
  • Τόπος διαμονής
  • Αστρολογικές γνώσεις

Η βάση στην οποία χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα είναι:

Κατά την εγγραφή στον ιστότοπο, ο χρήστης αποκτά την δυνατότητα να δημιουργήσει προφίλ και να συνομιλήσει ή να συνεργαστεί με άλλους χρήστες του ιστότοπου. Επίσης, μέσω των δεδομένων αυτών, μας δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους χρήστες του ιστότοπου παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ανάλογα με το προφίλ τους.

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για όσο διαρκεί η εγγραφή του χρήστη στον ιστότοπό μας.

1.3 Συγκέντρωση και ανάλυση στατιστικών για βελτίωση ιστότοπου

Δεδομένα που συλλέγονται για την ανάλυση:

  • Συμπεριφορά επισκεπτών

Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο με συναίνεση του χρήστη.

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για 12 επιπλέον μήνες από την ακύρωση της συναίνεσης του χρήστη.

2. Κοινή χρήση με τρίτους

Τα δεδομένα που συλλέγονται, δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

3. Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στη πολιτική cookies.

4. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι προστατεύεται η πρόσβαση και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας ελέγχονται τακτικά.

5. Ιστοσελίδες τρίτων

Η συγκεκριμένη πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι τρίτες πλευρές χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν την πλοήγηση σε αυτούς τους ιστότοπους.

6. Τροποποιήσεις της πολιτικής απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε τροποποιήσεις στην πολιτική απορρήτου. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά την πολιτική απορρήτου για να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές.

7. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Αν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που θα βρείτε στο τέλος του εγγράφου. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, πως χρησιμοποιούνται και για πόσο διάστημα διατηρούνται στον ιστότοπό μας.
  • Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία διατηρούμε.
  • Έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε θέλετε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον ελεγκτή δεδομένων του ιστότοπου και να τα μεταφέρετε στο σύνολό τους σε άλλο ν ελεγκτή.
  • Σε περίπτωση που αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, έχουμε την υποχρέωση να συμμορφωθούμε, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για επεξεργασία.

Φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιοι είστε, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ούτε διαγράφουμε δεδομένα από λάθος άτομο.

8. Υποβολή καταγγελίας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που χειριζόμαστε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Elina Vatikioti Astrology School
Χανιά
Ελλάδα
Ιστότοπος: https://www.e-astrologyschool.gr
Email: e.vatikioti@e-astrologyschool.gr
Τηλέφωνο: +306945331869