Home | Blog | Διόρθωση Ωροσκοπίου του Χίτλερ

Διόρθωση Ωροσκοπίου του Χίτλερ

 

Διόρθωση ωροσκοπίου με εργαλείο την Καρμική Αστρολογία.

Ποιος ήταν ο Χίτλερ.

Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε μια από τις πιο συζητημένες προσωπικότητες που στιγμάτισε την Ιστορία . Ήταν Αυστριακής καταγωγής,  ιδρυτής του Γ Ράιχ και δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας.

Είχε μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, αλλά αντιδρούσε στις απαιτήσεις του πατέρα του, ο οποίος ήθελε να τον κάνει δημόσιο υπάλληλο. Στα πρώτα μαθητικά του χρόνια έδειξε καλές επιδόσεις, οι οποίες όμως δεν συνεχίστηκαν στις ανώτερες σπουδές. Θεωρήθηκε πεισματάρης και τεμπέλης εφόσον δεν μπορούσε να ολοκληρώσει εργασίες οι οποίες απαιτούσαν υπομονή και επιμονή.  Μέχρι την ηλικία των 30 ετών δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν επαγγελματικούς στόχους. Μετά την ηλικία των 40 ετών αρχίζει να αναδεικνύεται στο πολιτικό σκηνικό. Μέχρι τότε όλοι τον θεωρούσαν ανίκανο. Μετά την απόρριψη της Αυστριακής υπηκοότητας του, αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τα πολιτικά δρώμενα. Μετά τα 44 του χρόνια αναλαμβάνει ηγετική δράση και περνάει στην άλλη όχθη της αδράνειας και της αφάνειας.

Το επίσημο Ωροσκόπιο.

Έχουν ειπωθεί αρκετά για το ωροσκόπιο του Χίτλερ. Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι πως μοιάζει περισσότερο με το ωροσκόπιο ενός καλλιτέχνη παρά ενός δικτάτορα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε με εργαλείο μας την Καρμική Αστρολογία.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το ωροσκόπιο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Ωροσκόπος Ζυγός

Ήλιος στον Ταύρο στον 7ο οίκο.

Σελήνη Δίας στον Αιγόκερω στον 3ο οίκο.

Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο.

Αφροδίτη Άρης στον Ταύρο στον 8ο οίκο.

Ερμής στον Κριό στην ακμή του 7ου οίκου.

Κρόνος στον Λέοντα στον 10ο οίκο.

Ποσειδώνας – Πλούτωνας στους Διδύμους στον 8ο οίκο.

Hitler's official natal chart

Καρκίνος – Αιγόκερως

Τα στοιχεία είναι  Ήλιος στον Ταύρο και Σελήνη σε Καρμικό Σχηματισμό στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο ο οποίος κατέχει την ικανότητα να παράγει αξίες ή χρήματα. Είχε την ικανότητα να ανακαλύπτει τρόπους κερδοφορίας με μεγάλη ευκολία.

Ο Καρμικός Σχηματισμός της Σελήνης μας υποψιάζει έτσι κι αλλιώς για τεταμένες οικογενειακές σχέσεις, καθώς και για την έντονη ανάγκη αποδέσμευσης από τις παραδόσεις, την οικογένεια και την πατρίδα.

Εδώ να θυμίσουμε πως ο Χίτλερ, είχε κακές σχέσεις με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ένας αποτυχημένος Δημόσιος υπάλληλος, που πίεζε τον γιο του να ακολουθήσει την ίδια αποτυχημένη πορεία και εκείνος αρνιόταν πέφτοντας σε πλήρη αδράνεια.

Επιπλέον το 1925 υπέβαλε αίτηση αποποίησης της Αυστριακής υπηκοότητας (η οποία και εγκρίθηκε), ενώ τα επόμενα χρόνια έζησε και έδρασε ως ανιθαγενής, χωρίς υπηκοότητα.

Μέσα στον Καρμικό σχηματισμό της Σελήνης βρίσκεται και ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω, ο οποίος λέει πως αναζητούσε την αναγνώριση και τον θαυμασμό. Όφειλε όμως να προσφέρει πνευματική τροφή στον εαυτό του και τους άλλους και να βρίσκει απλούς τρόπους να εκφράζει τα συναισθήματα του.

Η συμμετοχή του Δία

Τέλος η συμμετοχή του Δία δείχνει πως θα έχει όλη την παροχή ενέργειας που χρειάζεται για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί από το παρελθόν, φτιάχνοντας μια διαφορετική ζωή από την οικογένεια και ότι τον κρατάει πίσω.

Ο συγκεκριμένος Καρμικός σχηματισμός ξεδιπλώνεται σε τρίτο και ένατο οίκο, που σημαίνει πως οι συγκρούσεις έχουν φιλοσοφικό, θρησκευτικό ή επικοινωνιακό υπόβαθρο και το χάσμα στην ουσία είναι περισσότερο νοητικό, με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Από ζωδιακή θέση ο Καρμικός σχηματισμός περιγράφει με σαφήνεια την εσωτερική του παρόρμηση.

Από πλευρά Οικοθεσίας όμως, φαίνεται να μη βγάζουμε κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα.

Κριός – Ζυγός

Προχωράμε στον καρμικό σχηματισμό του Κριού – Ζυγού, ο οποίος ξεδιπλώνεται τόσο σε πρώτο – έβδομο, όσο και σε έκτο – δωδέκατο.

Εδώ παρατηρούμε πως θα έχουμε ένα άτομο το οποίο προσπαθεί να περιορίσει τον εαυτό του και την αυτό- έκφραση του για να είναι κοινωνικά αποδεκτό. Η συμμετοχή του Ουρανού από την πλευρά του Ζυγού και του δωδεκάτου οίκου,  σημαίνει πως θα αναγκαστεί πολλές φορές να αναζητήσει σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και να αφυπνιστεί προς μια δοτική κατεύθυνση με κύριο χαρακτηριστικό την επιθυμία απελευθέρωσης του.

Η ενέργεια του Ουρανού την μία μπορεί να τον κάνει να χαρίσει την ψυχή του στους άλλους και από την άλλη να θέλει να φύγει μακριά τους.

Αν και πολλά στοιχεία, μας εμφανίζουν μέρη της προσωπικότητάς του και καταστάσεων της ζωής του, παρόλα αυτά δεν βλέπουμε να ξεδιπλώνεται με ροή όλο το σενάριο.

Πρώτο Σενάριο.

Υποθετικά τώρα βάζω ωροσκόπο Σκορπιό (σαν πρώτη σκέψη για έναν δικτάτορα) και το Ωροσκόπιο παίρνει την μορφή της παρακάτω εικόνας.

Hitler's natal chart with scorpio ascendant

Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα να αναδύεται Καρμικός Σχηματισμός Ταύρου Σκορπιού σε πρώτο έβδομο οίκο. Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να  δυσκολεύεται να διαχωρίσει την ατομική αίσθηση αυτό εκτίμησης, από την αξία του υλικού πλούτου που κατείχε.

Στην συγκεκριμένη ενσάρκωση του θα ένιωθε παγιδευμένος σ έναν φαύλο κύκλο, πιστεύοντας πως θα εισπράξει απαξιωτικά συναισθήματα αν δεν κατέχει πλούτο, δύναμη, εξουσία. (Φαίνεται να μας οδηγεί σε κάποια καλύτερα συμπεράσματα ).

Συνεχίζουμε όμως …

Αν και γενικά θα έπρεπε να είναι  φιλικό άτομο, ταυτόχρονα θα ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικό και επιλεκτικό με τους ανθρώπους που συναναστρεφόταν και προτιμούσε περισσότερο όσους του μοιάζουν.

Θα ήταν  από φύση του κλειστό άτομο και δεν  θα του άρεσε να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η εσωστρέφεια θα ήταν το πρόβλημα του συγκεκριμένου Καρμικού  Σχηματισμού.  Αν σκεφτούμε πως τελικά κατόρθωσε να κάνει αυτή την υπέρβαση τότε σε προσωπικό επίπεδο κατάφερε την προσωπική του εξέλιξη εις βάρος όμως ολόκληρης σχεδόν της ανθρωπότητας.

Επομένως … βρίσκεται κάτω από περαιτέρω εξέταση.

Δεύτερο Σενάριο.

Η επόμενη επιλογή είναι να βάλω Ωροσκόπο Τοξότη, οπότε ο χάρτης του παίρνει την μορφή της παρακάτω εικόνας :

Hitler's natal chart with sagittarius ascendant

Η παρουσία του Πλούτωνα σε αυτόν τον Καρμικό Σχηματισμό, δείχνει πως θα μπορούσε να φτάσει σε απίστευτα υψηλά πνευματικά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό του θα ήταν η κατοχή πανάρχαιας γνώσης διαχείρισης των άλλων ανθρώπων ( έβδομος).  

Αν δεν κατάφερνε να εξελιχθεί, τότε θα ήταν πολύ πιθανό να βυθιστεί στην κατάχρηση ισχύος και εξουσίας και να βιώσει την προδοσία και τον εκφυλισμό.

Τελευταίο έχουμε τον Καρμικό σχηματισμό Ταύρου Σκορπιού σε πέμπτο – ενδέκατο. Η τοποθέτηση αυτή θα μπορούσε να τον κάνει δημοφιλή.

Επιπλέον αυτή η Καρμική διασπορά τον προίκισε με  μυστική γοητεία για να καλεί τους άλλους κοντά του.  Ταυτόχρονα όμως είναι ένδειξη  καλλιτεχνικών ταλέντων. Τέλος αυτή η τοποθέτηση του έδωσε το πλεονέκτημα της αύρας ενός ανθρώπου που  μπορούσε να κάνει τους άλλους να πιστέψουν στο πρόσωπό του.

Θα έπρεπε να έχει αποφεύγει να γίνεται απαιτητικός έναντι των φίλων , καθώς και να τους μεταχειρίζεται.  Η χειριστική συμπεριφορά θα μπορούσε να καταλήξει στην εγκατάλειψη, έτσι ώστε να  σπάσουν τα δεσμά που τους είχε δημιουργήσει.

Συμπέρασμα.

Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, σχηματίζω την άποψη πως αυτή η διασπορά στο Ωροσκόπιο, ταιριάζει στην προσωπικότητα και τα βιώματα του Χίτλερ.

Οι πληροφορίες για τη ζωή του και τη δράση του, αντλήθηκαν από το  wikipedia, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως είχε Ωροσκόπο Τοξότη στην 7η μοίρα.

Ελίνα Βατικιώτη
Ελίνα Βατικιώτη
Η Ελίνα Βατικιώτη είναι αναγνωρισμένη Αστρολόγος, ιδρύτρια του Elina Vatikioti Astrology School. Διδάσκει μαθήματα Αστρολογίας στο Αστρολογικό Σχολείο και στον ελεύθερο χρόνο της γράφει άρθρα στο blog της σελίδας του σχολείου. Είναι δημιουργός μιας εξαιρετικής τεχνικής για αστρολογική πρόβλεψη, την Τεχνική της Πεταλούδας, και μιας τεχνικής αυτογνωσίας βασισμένη στον Αστρολογικό Χάρτη, τον Μίτο της Αριάδνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *